//Seesing Personeel pal achter Special Olympics

Seesing Personeel pal achter Special Olympics

LICHTENVOORDE – Seesing Personeel is een erkend supporter van sport in de Achterhoek. Voetbalclub De Graafschap, de volleyballers van Orion, volley- én voetballers van Longa, ze mogen allemaal rekenen op de warme steun van het succesvolle uitzendbureau uit Lichtenvoorde.

,,Ik denk dat er bijna geen amateurclub in de regio is waar geen reclamebord van ons langs de velden staat’’, zegt Sabine ten Holder, sinds 1 januari van dit jaar directeur van het bedrijf. ,,Voor Achterhoekers, door Achterhoekers is niet voor niets ons motto. We voelen ons verbonden met de sport.’’

Dat Seesing Personeel ook hoofdsponsor is van de Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018 mag marketingtechnisch best een verrassing heten. Wat heeft een uitzendbureau voor direct belang bij het steunen van sporters met een verstandelijke beperking?

Toch is het sponsorschap intern amper een discussie geweest, vertelt Sabine ten Holder. ,,We waren onmiddellijk gecharmeerd van het doel. Het stimuleren van sport voor mensen met een verstandelijke beperking. Daar willen we onze naam wel aan verbinden. Kijk naar die mensen en zie hoe ze er in slagen van elke dag een feestje te maken. Echt een mooi initiatief.’’ Bovendien sluit het evenement aan bij de filosofie van Seesing Personeel over maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Sabine ten Holder nam begin dit jaar het stokje over van oprichter Dennis Seesing, na de overname door branchegenoot Fides Personeelsdiensten uit Doetinchem. ,,Ik werk hier al sinds 2010, was de eerste werknemer die door Dennis in dienst werd genomen.’’ Momenteel werken er 21 mensen bij  Seesing, van wie 16 parttime.

De directeur van het Achterhoekse bedrijf zal zaterdag niet ontbreken, als de Special Olympics Regionale Spelen op vier plaatsen in de Achterhoek worden gehouden. Een generale repetitie voor het grote evenement van 8, 9 en 10 juni volgend jaar. ,,Dat wil ik niet missen. Ik ben er de hele dag bij.’’

2017-06-22T13:59:13+00:00