//Sponsoren en partners
Sponsoren en partners 2018-06-08T14:15:41+00:00

Partnership
Sponsoren & partners

Hoofdsponsoren Special Olympics Nederland

Maatschappelijke partners

Hoofdsponsoren Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018

Seesing Personeel

“Wij zijn zeer verheugd dat wij onze naam mogen verbinden aan Special Olympics Achterhoek 2018. Het is prachtig om te zien hoe de acht gemeenten de handen ineen slaan om zo’n bijzonder evenement naar onze regio te halen. Wij hebben veel vertrouwen in de organisatie en zullen ons – naast het hoofdsponsorschap – met hart en ziel inzetten voor een geslaagde nationale editie.”

–  Sabine ten Holder, Directeur  Seesing Personeel

Rabobanken in de Achterhoek

“Oog voor de mens en zijn omgeving. Het leveren van een sportprestatie – klein en groot – geeft de deelnemers meer zelfvertrouwen en draagt bij aan het vergroten van hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid in de maatschappij. En daar dragen we als Rabobank graag ons steentje aan bij.”

Jan ten Hove, Directievoorzitter Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek

Graafschap College

“Het Graafschap College werkt mee in de voorbereiding en uitvoering van de Special Olympics door de inzet van studenten en medewerkers. Een groot aantal opleiding, o.a. horeca, sport en bewegen, orde en veiligheid, maatschappelijke zorg, schoonheidsspecialisten en ICT zetten zich hiervoor in. Iedere student levert een bijdrage vanuit de opleiding waarvoor hij/zij opgeleid wordt.”

Theo Blom, Sectordirecteur Zorg & Welzijn Graafschap College

Partners

        Kaak groep           RC Couture                    

      

Integriteit bij aanbesteden

Maatschappelijke partners

De Feestfabriek       

Mediapartners

 

Gemeenten