//Algemeen
Algemeen 2017-12-11T16:21:10+00:00

Partnership
Algemeen

Doet u ook mee?

Wij mogen al rekenen op heel veel ondersteuning: van gemeenten, zorgaanbieders, sportorganisaties, onderwijsinstellingen, ondernemers, media en vrijwilligers. Maar we kunnen nog meer hulp gebruiken bij het organiseren van dit grootse evenement. Doet u ook mee?

Fondsen, partners en sponsoren

Het organiseren van zo’n grootschalig sportevenement brengt kosten met zich mee. Ons streven is dat de kosten door de samenleving worden gedragen: sporters, overheden, fondsen, particulieren en bedrijven. De sporters zelf betalen inschrijfgeld, overheden nemen via een subsidiebijdrage een substantieel deel van de kosten voor hun rekening, bedrijven zorgen voor (financiële) ondersteuning om het sportfeest mogelijk te maken en particulieren wordt gevraagd als vrijwilliger hun steentje bij te dragen. De totale begroting bedraagt circa 1 miljoen euro.

Partners

Naast de bovenstaande sponsorpakketten (financiële bijdragen), zoeken wij ook partners (bijdrage in producten of diensten) voor onder meer: bewaking, bloemdecoratie, drukwerk, entertainment, food&beverage pakketten, lunch- en ontbijtpakketten, inrichting (meubilair), kleding (vrijwilligers, begeleiders, wedstrijdleiding), medailles en schoonmaakdiensten.

Download hier de brochure