//In de media
In de media 2018-02-15T10:00:25+00:00

Special Olympics
in de Media


Omroep Gelderland, 9 februari 2018

Gerard Joling bij opening Special Olympics

DOETINCHEM – Gerald Joling zal de ‘hilarische opening’ verzorgen van de Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018. Die worden op 8 juni geopend in Stadion De Vijverberg in Doetinchem. (Lees meer…)

De Graafschap, 9 februari 2018

De Graafschap maatschappelijk partner Special Olympics

 Hoe het koffiezetapparaat werkt? Erik de Winter (62) laat het zich rustig uitleggen in het nieuwe onderkomen voor Special Olympics en Gehandicaptensport Nederland aan de Orteliuslaan op het Utrechtse bedrijventerrein Papendorp, dat wordt gedeeld met onder meer de Nederlandse Golf Federatie en hockeybond KNHB. (Lees meer…)


De Stentor, 15 november 2017

Deventer Sportploeg met honderd man naar Special Olympics

Als de Deventer Sportploeg binnenloopt, dan komt er iets binnen. Nog steeds uniek in het land breidt het Deventer enthousiasme voor sporters met een beperking zich als een olievlek uit. In Deventer alleen al gaan zo’n 350 sporters elke week lekker aan de slag bij meer dan tien verschillende verenigingen. Maar Salland volgt. Want bij zo’n trotse ploeg, wil iedereen wel horen. (Lees meer…)

De Gelderlander, 20 december 2017

Henk Bloemers commercieel manager Special Olympics

DOETINCHEM – Henk Bloemers wordt commercieel manager van de Special Olympics, de spelen voor mensen met een verstandelijke beperking die van 8 tot en met 10 juni 2018 in de Achterhoek worden gehouden. (Lees meer…)

Alphens.nl, 9 februari 2018

G-voetballers Alphense Boys naar Special Olympics

Een team met G-voetballers van Alphense Boys doet in juni mee aan de Special Olympics, Nationale Spelen Achterhoek 2018. De voetbalvereniging uit Alphen aan den Rijn vaardigt een ploeg van tien spelers en drie begeleiders af. (Lees meer…)


Achterhoeks Nieuws, 8 november 2017

Special Olympics decor misdaadthriller Corine Hartman

VRAGENDER -Twee heuglijke momenten voor de organisatie van de Special Olympics Achterhoek 2018. Het was René van Gils, voorzitter van Special Olympics Achterhoek 2018, die in het Paardensportcentrum Lichtenvoorde, duidelijk in zijn element, met een brede lach bekend maakt dat De Feestfabriek Alles Komt Goed BV officieel partner wordt van de organisatie van het sportfeest voor mensen met een verstandelijke beperking, in de Achterhoek, 8, 9 en 10 juni 2018. (Lees meer…)

Addink Media, 1 november 2017

Trotse medapartner Special Olympics Achterhoek 2018

Addink Media trotse mediapartner Special Olympics Achterhoek 2018

De handtekening is gezet! Vanaf vandaag mogen wij ons trotse mediapartner noemen van de Special Olympics Achterhoek 2018.  Dit landelijke evenement voor sporters met een verstandelijke beperking vindt op 8, 9 en 10 juni 2018 plaats in de Achterhoek. Wij zijn blij dat wij een mooie samenwerking aan kunnen gaan. Hiermee geven wij als Achterhoeks bedrijf verdere invulling aan onze visie voor een grote regionale én maatschappelijke betrokkenheid.

(Lees meer…)

Hét Ondernemersbelang, 1 november 2017

De Feestfabriek partner van Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018

De kogel is door de kerk. De Feestfabriek Alles Komt Goed BV wordt maatschappelijk partner van de Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018. Het bedrijf, organisator van de succesvolle festivals Zwarte Cross en Mañana Mañana, wordt uitvoerend producent van de spectaculaire opening in stadion De Vijverberg in Doetinchem, op vrijdag 8 juni 2018. ,,En we onderzoeken nog of er meer in het vat zit’’, zegt mededirecteur Ronnie Degen van De Feestfabriek. (Lees meer…)

De Feestfabriek


MEE-Oost, 19 oktober 2017

Achterhoek wint de strijd om de Special Olympics Nationale Spelen 2018!

De Achterhoek gaat in 2018 het grootste landelijke sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking organiseren; de Special Olympics Nationale Spelen. (Lees meer…)

MEE-Oost

Regio8, 24 juni 2017

Grote test voor Special Olympics in de Achterhoek


ULFT – Honderden sporters met een verstandelijke beperking zijn zaterdagmiddag neergestreken in de Achterhoek. De Regionale Spelen van de Special Olympics zijn een testcase voor de Nationale Spelen van 2018. 
(Lees meer…)

REGIO8

Regio8, 24 juni 2017

Seesing Personeel & Rabobank Achterhoek trotse hoofsponsoren Special Olympics Nationale SPelen Achterhoek 2018

Tijdens een groots opgezette persconferentie in Stadion de Vijverberg heeft Stichting Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018 hedenavond bekend gemaakt dat Seesing Personeel en de Rabobanken in de Achterhoek zich als trotse hoofdsponsoren aan het initiatief hebben verbonden. Daarnaast is het definitieve logo bekend gemaakt en zijn een groot aantal vere (Lees meer…)


Estinea, 20 september 2017

 Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018

Op 8, 9 en 10 juni 2018 vinden de Nationale Olympische Spelen voor mensen met een verstandelijke beperking plaats. Ruim 2.500 deelnemers, uit verschillende delen van Nederland doen mee aan 21 verschillende takken van sport, en clinics op 14 sportlocaties in de Achterhoek. Hierbij staan kennismaking, sportieve beleving en verbinding centraal. (Lees meer…)

Aaltens Nieuws, 20 juli 2017

Special Olympics in 2018 in de Achterhoek

AALTEN – In 1963 begon Eunice Kennedy-Shriver, de zus van de bekende J.F. Kennedy, met het organiseren van zomerkampen voor mensen met een verstandelijke beperking. Het succes van deze zomerkampen heeft er toe geleid dat in 1968 Special Olympics Incorporated werd opgericht. Inmiddels is Special Olympics uitgegroeid tot ’s werelds grootste sportorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Iedere week sporten wereldwijd meer dan vier miljoen sporters in meer dan 170 landen onder begeleiding van miljoenen vrijwilligers. (Lees meer…)

Elna, 2 april 2017

Achterhoek geeft vorm aan Special Olympics


DOETINCHEM – Voetballen in Groenlo, zwemmen in Doetinchem en wielrennen met start en finish in de gemeente Berkelland. Het is een greep uit de in totaal veertien Achterhoekse locaties waar komend jaar onderdelen van de Special Olympics plaatsvinden. Bij Marveld Recreatie in Groenlo verrijst het olympisch dorp. 
(Lees meer…)