//Moordmysterie op Zakelijk Platform Special Olympics

Moordmysterie op Zakelijk Platform Special Olympics

DOETINCHEM – Het vierde en laatste Zakelijk Platform van de Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018 op vrijdag 18 mei wordt bijzonder. Het staat voor een belangrijk deel in het teken van de presentatie van Groen Licht, een moordmysterie van thrillerauteur Corine Hartman uit Lichtenvoorde. In het door uitgeverij Ambo-Anthos uitgegeven boek spelen de Special Olympics Achterhoek een cruciale rol.

Nog een paar weken en het grootste sportevenement uit de geschiedenis van de Achterhoek barst los. Meer dan tweeduizend sporters met een verstandelijke beperking kruisen de degens in 21 takken van sport, op 14 locaties in acht gemeenten. De wedstrijden spelen zich af op zaterdag 9 en zondag 10 juni en zijn voor het publiek vrij toegankelijk.

Op vrijdag 8 juni heeft de openingsceremonie plaats in voetbalstadion De Vijverberg in Doetinchem. Het wordt een spectaculaire show, onder regie van de organiserende stichting, met als uitvoerend producent De Feestfabriek Alles Komt Goed BV. De organisatoren van de Zwarte Cross en Mañana Mañana zorgen voor een technisch perfecte avond. Met het poporkest Guido´s Orchestra en artiesten als Gerard Joling en de presentatoren Erben Wennemars en Erik Hulzebosch.

Tijdens het Zakelijk Platform krijgt u nadere bijzonderheden over de openingsceremonie, waarbij diverse betrokkenen aanwezig zijn. Verder praten we u bij over de actuele stand van zaken. U bent van harte uitgenodigd op vrijdag 18 mei vanaf 17 uur in stadion De Vijverberg in Doetinchem. Het officiële programma duurt van 17.45 tot 18.30 uur, daarna is er een buffet en een borrel. De pers is van harte welkom bij deze bijeenkomst.

Mocht u willen komen, meld u svp aan via mailadres laura@specialolympics2018.nl. Ook graag aangeven met hoeveel mensen u er bent. Mocht u belangstelling hebben voor Groen Licht, dan kunt u als partner van de Special Olympics Achterhoek een exemplaar kopen met een zeer forse korting op de winkelprijs. Uiteraard is het als sponsor ook mogelijk om meerdere exemplaren als relatiegeschenk aan te schaffen. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie:

Corine Berkel, directeur. Telefoon 06 – 42 03 55 15

Erik Hagelstein, communicatieadviseur. Telefoon 06 – 53 86 99 84

2018-05-04T13:18:38+00:00