//Autobedrijf Ruesink helpt Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018 op weg in de regio

Autobedrijf Ruesink helpt Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018 op weg in de regio

Vanaf vandaag gaat het projectteam van de Stichting Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018 de weg op in herkenbare Citroëns C1 van haar nieuwe partner Autobedrijf Ruesink.  

Autobedrijf Ruesink is vanaf vrijdag 8 september partner geworden van de Stichting Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018. Het projectteam krijgt de beschikking over een 4-tal Citroëns C1. Met vier vestigingen in het Oosten van het land toont Autobedrijf Ruesink door dit partnership haar maatschappelijke betrokkenheid binnen de regio.

De Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018 vinden plaats op 8, 9 en 10 juni 2018 in acht Achterhoekse gemeenten. 2.500 Sporters met een verstandelijke beperking zullen 21 takken van sport gaan beoefenen.  De 14 sportlocaties en 21 verenigingen zijn verdeeld over de hele Achterhoek. In de comfortabele Citroëns C1 van Autobedrijf Ruesink kan het projectteam op een aangename en veilige manier de weg op in de regio.

Ron Beunk (vestigingsleider van Autobedrijf Ruesink Doetinchem): “Het moment dat ik gevraagd werd de Special Olympics Nationale Achterhoek 2018 te ondersteunen, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Sport is altijd al belangrijk geweest voor ons, maar de combinatie met deze doelgroep maakte de beslissing erg eenvoudig. We zijn er trots op dat we partner zijn van dit evenement.”

Vincent Immink, vice-voorzitter van de Stichting Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018 en directeur van Virupa B.V.: “Deze auto’s geven ons niet alleen mobiliteit, maar door de herkenbare autobelettering wordt ook de naams-bekendheid van het sportevenement vergroot. Hierdoor hopen we nog meer bedrijven enthousiast te maken om partner te worden. Het belangrijkste is dat we hiermee de inwoners van de Achterhoek enthousiast willen maken om in juni 2018 te komen kijken. Onze sporters verdienen maximale support langs de velden.”

Op zondag 10 september is dit nieuwe partnership in volle glorie te aanschouwen in de sponsorkaravaan voorafgaand aan het bloemencorso in Lichtenvoorde.

2017-09-13T07:10:45+00:00